Teambuilding

Aktiviteter - Gode oplevelser - Teambuilding

Jeres kursus bliver afholdt midt i Danmarks ældste og nok smukkeste by, Nationalpark Vadehavet ligger lige udenfor vores dør, og vores sportshal Ribehallen  giver mulighed for fysiske udfoldelser.
Så vi foreslår, at I fylder en god oplevelse ind i programmet - en form for teambuilding, hvor udbyttet ved flere af disse aktiviteter har en mere social karakter end reel træning, læring og udvikling.

Måske kan I bruge nogle af disse eksempler på sjove og spændende aktiviteter og samarbejdsopgaver, hvor alle kan deltage og have nogle sjove OG/ ELLER lærerige timer:

Rigtige vikingekvinder og mænd

På Ribe VikingeCenter kan I dyste som rigtige vikingekvinder og mænd i f.eks. bueskydning, gamle vikingelege og en lystig omgang kædedans.

Teambuilding - Klatrevæggen i Ribehallen. Alle kan være med
Ribehallen og og Hovedengen
Der kan f.eks. dystes i følgende discipliner:
Klatring på klatrevæg (vi har én af Danmarks bedste), fodbold, volleyball, bordtennis, bordfodbold, hockey (evt. med vores rulleskøjter), vikingespil (udenfor), langbold (eller rundbold).
Kan kombineres med eller erstattes af nogle af vores brætspil. Læs mere om vores sportshal og klatrevæg.
Nationalpark Vadehavet fra cykelryg
Op på cyklen og ud i Nationalpark Vadehavet, hvor man kan se så langt øjet rækker og hvor enestående naturoplevelser venter.
Danhostel Ribe har cyklerne (Se: Cykeludlejning) og cykelkort med en cykelrute på ca. 25 km. gennem Ribemarsken til Kammerslusen, derefter langs Ribediget til Låningsvejen, Mandø Ebbevej, Vadehavscentret i Vester Vedsted tilbage til Ribe over Øster Vedsted
Kombiner cykelturen med et stop på Vadehavscentret, hvor I kan have en aftale med en af de professionelle naturvejledere på centret eller i naturen.  F.eks:
Kursusoplevelse. Østerstur i Vadehavet
Danhostel Ribes ”Historisk gåtur i Ribe”
En god måde at komme rundt og kigge lidt mere på byen og blive rystet sammen i gruppen.
Løs de lette opgaver sammen i mindre grupper. (ca. 2 timer)
Ghostwalk med guide fra Museet Ribes Vikinger
Ribes historie er fyldt med dramatiske begivenheder, bl.a. kongemord og heksebrænding. Måske kommer et spøgelse forbi! Også Danhostel Ribe har sit eget spøgelse, Morten Tode, der blev halshugget og fik hovedet sat på stage på Hovedengen udenfor vandrerhjemmet. Lad uhyggen brede sig. Købmanden Hans Jessen Søhane praler om de sørøvere han fangede og som fik de afhuggede hoveder sat på stage på Hovedengen

 

Teambuillding. Cykeltur i Nationalpark Vadehavet
Teambuilding - GPS-løb, Vikingespil, Fotosafari

Reservation

-
+
-
+